Smoothie med protein
B12 chia pudding med kanelæbler

Giv din krop protein

Sæt fokus på styrke fra top til tå

Får du proteiner nok?

Som udgangspunkt forsyner maden dig med hovedparten af de proteiner, du har brug for. Men spiser du udelukkende en plantebaseret kost, er du småt spisende eller træner du meget, kan du muligvis have brug for et supplement af proteiner (1). Husk blot på, at tilskud hverken kan eller må erstatte en sund og varieret kost.

Proteiner – din krops uundværlige byggesten

Proteiner er uundværlige næringsstoffer, der indgår i en række livsvigtige processer i din krop. Kroppen bruger fx proteiner - efter de er spaltet til aminosyrer - til at opbygge og vedligeholde muskler og vedligeholde knogler. Proteiner er også med til at reparere dine muskler effektivt efter træning, ligesom de giver dig en øget mæthedsfornemmelse. Igennem kosten får du ca. 20 forskellige aminosyrer, hvoraf otte af dem er essentielle, da kroppen ikke selv kan producere dem. Anbefalingen fra myndighederne lyder, at voksne har brug for 0,8g/kg til 1.5g/kg proteiner om dagen (2).

Indeholder din kost tilstrækkeligt protein?

For lidt protein kan føre til forskellige implikationer som f.eks. tab af muskelmasse, skrøbeligt hår og negle. Har du ofte lyst til snacks, kan du ligeledes med fordel skrue op for mængden af proteiner (gerne fra magre kilder), idet proteiner giver en mere langvarig mæthedsfornemmelse (3).

Understøt en stærk og smuk krop med proteiner

Uanset om dit fokus er en stærkere krop, smukkere hud, hår og negle eller en modstandsdygtig krop i balance, er det en rigtig god idé at være opmærksom på, om din kost indeholder tilstrækkelige mængder og variation af protein. En stærk, smidig og muskuløs krop handler ikke kun om en mere fast eller slank fremtoning, men lige så meget om at optimere dit velvære, din træningsindsats og din musklers genopbygning.

Giv din krop styrke indefra med proteiner fra Puori

Tilskud med proteinpulver hjælper dig i en travl hverdag, således at du lettere opnår den anbefalede daglige mængde protein. Vælg produkter der er tredjeparts testede og certificerede for renhed og kvalitet såsom Puori PW1 – Økologisk Valleprotein eller Puori CP1 – Pure Collagen Peptides. Hvis din kost er primært plantebaseret eller du foretrækker en plantebaseret protein kan du med fordel vælge Puori PB - Plante Protein Booster.

Fælles for alle protein produkterne fra Puori er, at de alle er tredjepartstestet af uafhængige laboratorier og certificeret for renhed og kvalitet. Læs mere her.

Proteinpulveret er nemt at passe ind i din daglig rutine. Brug det fx om morgenen i smoothien, pandekagerne, juicen, grøden mv. Mulighederne er uendelige. Få inspiration og opskriftsideer her. Du kan sagtens udskifte proteinet brugt i opskriften med en af de andre proteinprodukter.

Din nye rutine for en stærkere krop

PB: Skru op for de plantebaserede proteiner i din kost

PB Puori Plante Protein Booster - PB Puori Plante Protein Booster er et økologisk ærteproteinpulver med alle de essentielle aminosyrer kombineret med havalger, som naturligt indeholder calcium. Et unikt letopløseligt pulver uden tilsat smag. Godt for blandt andet knogler, muskler og fordøjelse.** 

** Calcium bidrager til normal funktion af muskler. Protein understøtter vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Protein og calcium hjælper med at bevare normale knogler. Yderligere bidrager calcium til den normale funktion af fordøjelsesenzymer

CP1: Forkæl din hud indefra Puori Pure Collagen Peptides

CP1 Puori Pure Collagen Peptides består af et højt indhold af hydrolyserede kollagenpeptider, som gør det let for kroppen at optage. CP1 består af én ingrediens – kollagen type 1 og 3 (fra kvæg) og giver dig 10g kollagen per servering. CP1 er et smagsneutral pulver som nemt kan tilsættes hvilken som helst kold eller varm drik som smoothie, juice, kaffe eller bruges i madlavning.

 

Køb CP1 Kollagen Peptider

Køb PB Plante Protein Booster

 

 

Referencer

1) https://umbraco.teamdanmark.dk/media/2570/kostanbefalinger-til-veganere.pdf?

2) Nordic Nutrition Recommendations, 2012  

3) Artikel fra Institut og Ernæring, Københavns Universitet 

* Protein bidrager til vedligehold samt øget muskelmasse

Disclaimer

*Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.