Ingredienser (2 portioner)
- 3 spsk chiafrø
- 250ml plantebaseret mælk efter eget valg
- 1 tsk kokosolie
- 1 tsk ahornsirup
- 1 æble skåret i skiver
- 1 knivspids stødt kanel
- 1 knivspids havsalt
- 2 spsk plantebaseret yoghurt efter eget valg
- 1 spsk tahin
- 2 sticks B12 Berry Booster
Sådan gør du
Bland chiafrø og mælk godt sammen i en kål. Rør rundt i blandingen med jævne mellemrum i 10 minuter, så du undgår, at frøene klumper sammen. Hæld derefter chiablandingen i en lufttæt beholder og stil den i køleskabet i minimum 30 minuter eller natten over.
Derefter steger du æbler, sirup, kanel og salt i kokosolien på en mellemvarm pande i 3-5 minuter, indtil æblerne er karameliserede.
Når chiagrøden er klar til servering, fordeler du den i to glas. Derefter topper du med yoghurt, æbler og tahin og drysser til slut B12 Berry Booster udover.