B12 yoghurt med friske bær

B12 chia pudding med kanelæbler

Ingredienser (2 portioner)

  • 3 spsk chiafrø
  • 250ml mælk efter eget valg 
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 tsk ahornsirup
  • 1 æble skåret i skiver 
  • 1 knivspids stødt kanel
  • 1 knivspids havsalt
  • 2 spsk neutral yoghurt
  • 1 spsk tahin
  • 2 sticks B12 Berry Booster

    Sådan gør du

    Bland chiafrø og mælk godt sammen i en kål. Rør rundt i blandingen med jævne mellemrum i 10 minuter, så du undgår, at frøene klumper sammen. Hæld derefter chiablandingen i en lufttæt beholder og stil den i køleskabet i minimum 30 minuter eller natten over.

    Derefter steger du æbler, sirup, kanel og salt i kokosolien på en mellemvarm pande i 3-5 minuter, indtil æblerne er karameliserede.

    Når chiagrøden er klar til servering, fordeler du den i to glas. Derefter topper du med yoghurt, æbler og tahin og drysser til slut B12 Berry Booster udover.