Om Puori

Vi startede Puori i 2009 med en ambition om at skabe rene, transparente og høj-kvalitets kosttilskud.

Sundhedsentusiaster

Puori er vokset ud af et kompromisløst ønske hos de to stiftere, Oliver Amdrup-Chamby og Julius Heslet, om at supplere deres egen aktive livsstil med de reneste og mest effektive kosttilskud. Puori blev grundlagt i 2009 med det formål at supplere en sund livsstil og seriøs træning med et ligeså seriøst tilskud af omega-3 fiskeolie – et behov, de ikke oplevede, blev dækket af de eksisterende produkter på markedet. Motivationen blev også hjulpet på vej af en god portion idealisme. Missionen var klar fra begyndelsen: at være de bedste til at tilbyde rene, transparente og suveræne produkter, der gør en forskel for folks dagligdag og velvære.

Det kræver den største dedikation at leve op til vores egne høje standarder. Den kvalitet, vi lover, må ikke blive kompromitteret. Med så ambitiøst et udgangspunkt, hvor to unge mænds idé er vokset til at blive et globalt brand med masser af dedikerede medarbejdere, partnere og specielt kunder, ligger årsagen til succes forankret i uafhængige tredjepartstests af produkterne. Fra IFOS test af fiskeolien i begyndelsen til komplet transparente undersøgelser af alle produkter i dag.

Udover det, har der altid været en høj grad af dristighed i Puori. Uden den ville vi aldrig have kastet os ud på så utrolig en rejse. Det betyder også, at vi hylder den gode idé og hele tiden søger at skabe en kultur i vores virksomhed, hvor initiativer og dem, der tør tænke højt og anderledes, bliver belønnet. Fra begyndelsen har vi nydt godt af CrossFit’s store popularitet, der spredte sig gennem 00’erne og siden har udviklet sig til en stor konkurrenceidræt, som stadig er en vigtig del af Puori’s arv.   

Vi tror på, at sundhed er en rejse i konstant forandring centreret omkring at træffe kvalitetsbeslutninger inden for de fire hjørnesten i et godt liv: en sund diæt, fysisk aktivitet, restitution og balance. Vi sælger ikke hurtige løsninger, i stedet inspirerer vi mennesker til at forstå deres oprindelse og viser dem, hvordan de kan nå deres naturlige potentiale.