1 scoop - 6 recipes
Announcing Puori CP1 Collagen Peptides
ambassador

Q&A med Frida Hallqvist

Hvordan holder du dig sund? Og hvad betyder sundhed for dig?
Jeg elsker helheden af hvad sundhed er. Sundhed for mig er når træning, sund kost, søvn, nærvær og mindre stress mødes og går op i en højere enhed. Sundhed er for mig den vigtigste grundsten i et velfungerende liv hvor der er fokus på både den fysiske og den psykiske form. Fordi når du føler dig sund har du mere overskud til at leve livet.
 
Hvordan holder du dig selv i form?
Jeg elsker at træne og træner selv med stor variation. Min krop har det bedst når jeg kombinerer alt fra yoga, barre eller dans med løb og styrketræning. Jeg lytter meget til min krop og hvad mit behov er lige her og nu. Jeg passer på med ikke at overtræne og prioriterer mindfullness træning i stressende og travle perioder. Jeg har en baggrund som balletdanser og har derfor altid trænet meget. Træning for mig er en livsstil og altid noget jeg glæder mig til. Jeg skruer op og ned for tempo og intensitet, men stopper aldrig og træner altid flere gange hver uge.
 
Hvordan får du træning ind i en travl hverdag?
Jeg prioriterer at løbe en hurtig tur eller træne inden jeg smider mig i sofaen om aftenen. Ellers står jeg tidligt op og får klaret træningen inden børnene vågner. Jeg laver flere hurtige træninger på stuegulvet derhjemme, så jeg sparer tiden frem og tilbage fra fitnesscenter. Jeg bruger mest min egen fitness APP “BODYbyFRIDA” og træner hjemme. I Appen findes der over 100 forskellige træningsprogrammer for at skabe variation og få motiveret og på den måde få trænet mere effektivt. Det er ligesom at have en personlig træner derhjemme, også hvis det er mig selv som guider:)) Ellers underviser jeg også hver uge med mine Pulsing barre og yoga hold, så der er rigeligt med træning for mig!
 
Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?
Når livet udfordrer med travlhed, syge børn eller dårligt vejr. Her er det altid svært at holde motivationen og faktisk bare få det gjort. Men man skal huske at træningen ikke skal være noget som man vælger til eller fra. Træningen skal altid være der også når tiden er knap, derfor er jeg stor fan af hurtige træninger og sunde nemme løsninger i køkkenet når planlægningen ikke blev som man troede. Jeg husker ikke at opgive, man skal bare finde en anden løsning, så sundheden stadig er i fokus også når livet rammer.
 
Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
Kosttilskuddene sikrer at min krop hele tiden bliver optimeret indefra og ud. Det gør at min krop er stærkere og bedre kan klare træningen og den travle hverdag. Min krop er mere modstandsdygtig når det kommer til sygdom siden jeg startede med Puori vitaminer og kosttilskud for flere år siden. Jeg har slet ikke været syg så meget som tidligere eller blevet ramt så hårdt hvis jeg har fået et virus. Det er vildt at se og jeg kan mærke forskellen. Jeg kan også mærke en stor forskel i mit energi niveu. Kosttilskuddene gør at jeg har mere overskud til at leve livet.
 
Hvad betyder ’rene’ produkter for dig?
Jeg går enormt meget op i hvad der er i alt hvad jeg spiser. Rene produkter er et must for mig da jeg kan mærke hvad det gør for min krop, min hud, min fordøjelse og mit humør. Jeg tænker selvfølgelig på hvordan det påvirker min krop for fremtidlige sygdomme men også på her og nu og hvordan et rent produkt påvirker min krop positivt i alle retning og hjælper mig at opnå mine målsætninger i modsætning til at hele tiden give din krop noget som modarbejder dig.
 
Er ’rene’ produkter vigtige for dig når det kommer til kosttilskud? Hvis ja, hvorfor?
Ja så meget. Jeg går meget op i hvad forskellige produkter indeholder og det er alt fra mad, vitaminer, cremer og tom shampoo. Det påvirker mig utroligt meget hvis jeg får for mange tilsætningsstoffer og kemi. Har haft problem med både hormonbalance og udslet og det hele er gået væk og kommet i balance igen med de retter produkter for mig.
 
Hvordan stødte du første gang på Puori?
Det er over 6 år siden og det var den flydende fiskeolie som var det produkt jeg startede med. På det tidspunkt var det også det eneste produkter fra Puori. Det har været utroligt sjovt at følge udviklingen i gennem disse år.
 
Hvilke er dine favoritprodukter fra Puori? Og hvorfor?
SB3, for det første er det jo supergodt for min krop, mit tarmsystem og min fordøjelsen men så smager det også rigtigt godt og er min “ eftermiddags treat” hver dag. Smager næsten som en sød karamel!
 
C-vitamin i brusetablet står også højt op på listen. Tager et glas af denne nogle gange hver uge. Sundheden, immunforsvaret, smagen og den gode oplevelse alt spiller sammen.
 
Hvordan skaber du balancer i dit liv?
Lidt af hvert og husk at ikke blive for sund! Ja, jeg elsker sundhed, træning og alt det rene og gode men jeg elsker også champagne, at være oppe sent og spise en burger med pomfritter dagen efter. Husk det er ok. Nyd det og gør det med god samvittighed fordi det er det som giver balancen. Så sker det måske ikke så tit men det sker da intet er forbudt for mig. Jeg vælger til og fra efter hvad jeg ønsker i livet og husker på hvad som gør mig glad.
 
Hvad ved de fleste mennesker ikke om dig?
At jeg har sprunget bungy jump 2 gange, at jeg er skrækslagen for hajer og dybt vand, og at jeg elsker at spise lakridspiber.
 
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvad ville de så være?
Positiv, kærlig, målrettet
 
Hvilken bog ville du anbefale alle at læse?
Den bedste bog jeg har læst den seneste tid er “Knust” af Anne Mette Kirk. En utroligt spændende roman og Anne Mette holder dig tryllebundet fra side til side. Hendes sprog er levende og oprigtigt og du bliver opslugt at den spændende historie.