CP2 Signatursmoothie
Chiagrød med CP2 Active
protein recipes

Ovnbagte proteinbarer med CP2 Active

Kom sundt fra start i det nye år med vores ovnbagte proteinbarer, der indeholder CP2 Active med kollagen og valleprotein. Opskriften er spækket med sunde ingredienser, der gør dem til en lækker og nærende måde at fylde energidepoterne op på, både når du er på farten eller blot har brug for en lille eftermiddagssnack.


Ingredienser:

  • 160 g havregryn
  • 2 skefulde CP2 Active
  • 14 g hørfrø
  • 1 tsk. kanel
  • 1/4 tsk salt
  • 64 g peanut butter
  • 80 g honning
  • 120 ml usødet mandelmælk
  • 60 g miks af græskarkerner og hakkede valnødder
  • Kokosolie


Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader og smør en 15 x 20 cm bradepande eller ovnfast fad med kokosolie. Sæt bradepande eller fad til side.
  2. Bland alle de våde ingredienser i en stor skål og rør godt rundt.
  3. Tilsæt CP2 Active, hørfrø, kanel og salt og bland igen.
  4. Vend græskarkerner og hakkede valnødder i blandingen.
  5. Hæld blandingen i den forsmurte bradepande eller det ovnfaste fad. Brug en spatel til at sprede blandingen jævnt ud og presse den let sammen.
  6. Sæt fad eller bradepande i ovnen og bag i 18-20 minutter indtil kanterne bliver gyldne. Lad den køle helt af, inden den skæres i bidder efter behov.
  7. Opbevar proteinbarerne i en lufttæt beholder på køl i op til en uge.