Grønne veganske proteinboller (Glutenfri)

10 boller

70 g (1 pose) babyspinat
2 spsk loppefrøskalpulver (psyllium husk)
500 ml vand
2 spsk olivenolie (mere til pensling)
1 tsk havsalt
100 g havregryn
180 g boghvedemel
4 scoops (40 g) PB Plante Protein Booster
1 1/2 tsk bagepulver
1 spsk sesamfrø (til drys)

Forvarm ovnen til 190 ° og læg bagepapir på en bageplade.

Hak spinaten fint med en kniv eller blend den fint et par gange i en foodprocessor.

Kom loppefrøskalpulver i en skål. Rør rundt og stil det til side, til det bliver sejt og geléagtigt. Pisk kraftigt for at indarbejde så meget luft som muligt. Rør i spinat, olivenolie og salt.

Vend havregryn, boghvedemel, ærteprotein og bagepulver i og bland med hænderne. Saml blandingen til en klistret dej.

Form 10 boller med fugtede hænder eller med en ske. Læg dem på bagepladen, pensl med olie og drys med sesamfrø og bag dem i ovnen i 40 minutter.

Tip:
Du kan erstatte spinat med 2 revne gulerødder, rødbeder eller pastinak.