Joanna Scharlett
Malene Meyer

Thor Bülow

Puori Møder Thor Bülow

Puori: Hvad betyder sundhed for dig? Og hvordan holder du dig sund?
Thor Bülow: Sundhed for mig er frihed til fysisk at kunne gøre hvad jeg har lyst til. Jeg holder mig sund ved at spise mad der kan plukkes på træerne, trækkes op ad jorden, og som har været levende. Jeg laver en form for fysisk aktivitet 6 dage om ugen og så sover jeg minimum 7 timer hver nat. 

P: Hvordan holder du dig selv i form?
TB: Jeg planlægger min træning sådan at jeg bliver stimuleret så bredt som muligt hver uge. Det vil sige, i løbet af en uge laver jeg både tung og eksplosiv styrketræning men supplerer med let og kontrolleret tempo træning. Jeg sprinter og laver intervaller som også suppleres af noget langt og langsomt hvor jeg er forpustet i længere tid. På den måde, har hver træning sit eget formål.

P: Hvordan får du træning ind i en travl hverdag?
TB: Det kræver at jeg har et overblik over hvordan min uge ser ud først. Når alle de vigtigste ting er sat i kalenderen, leder jeg efter huller af minimum 45 minutter, hvor jeg kan snige en træning ind. Når de er fundet, skriver jeg det ind i min kalender så jeg er sikker på jeg ikke laver dobbelt aftaler. 

P: Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?
TB: At turde fortsætte når motivationen slipper op og kroppen er træt. Det eneste der giver resultater, er vedholdenhed - så jeg husker mig selv på hvorfor det er vigtigt for mig at have en sund livsstil. 

P: Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
TB: Jeg kræver meget af min krop når jeg træner og derfor vil jeg godt forkæle den med de bedste råvarer og kosttilskud, så den kan have det godt. Vedholdenhed er nøglen og derfor er det vigtigt for mig at vide at mine led og muskler får det de skal bruge til at kunne fortsætte til jeg en dag stiller træningsskoene. 

P: Hvad betyder ’rene’ produkter for dig?
TB: Jeg kan gøre nok så meget for at sørge for at være fysisk aktiv, sove godt, og spise rigtigt - men hvis mine råvare ikke er rene, så kommer resten også til at falde til jorden. Det er Alpha omega i forhold til at have en sund livsstil

 P: Hvad betyder det for dig, om dine kosttilskud er rene?
TB: Jeg spiser kosttilskud for at give min krop dét ekstra den har brug for når jeg er fysisk aktiv. Derfor er det vigtigt for mig at det er lige så rent som det jeg ellers spiser - ellers ville det være fuldstændig uinteressant at spise kosttilskud. 

 P: Hvordan skaber du balance i dit liv?
TB: Jeg ser sådan her på det. Jeg har 10 point som jeg kan fordele på 4 kategorier: Familie og venner. Fysisk træning. Tid til at koble af. Arbejde. Jeg er omhyggelig med ikke at have for mange bolde i luft - mere end 10 - og hvis jeg i en periode kan mærke at jeg føler mig presset, så kigger jeg på hvilken af disse kategorier der har unødvendigt mange point, og så justerer jeg tilbage til der hvor jeg har balance.   

 P: Hvordan stødte du første gang på Puori?
TB: Jeg hørte første gang om Puori da jeg var Træner i New York. En af atleterne som trænede i det center jeg underviste i, brugte Puori produkter. Hun fortalte om hvor meget Puoris produkter havde hjulpet med at optimere hendes træning. 

 P: Hvilke er dine favoritprodukter fra Puori? Og hvorfor?
TB: Jeg er kæmpe fan af alle Puoris produkter men mest af alt P3 - Health Essentials. Her får jeg både min fiskeolie, D vitamin, og magnesium - alt sammen noget der for mig øger kvaliteten af min træning og livsstil. 

  P: Hvad ved de fleste mennesker ikke om dig?
TB: Jeg gik til dans fra jeg var 15-16 år gammel 

P: Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvad ville de så være?
TB: Loyal, Nysgerrig, Passioneret 

P: Hvilken bog ville du anbefale alle at læse?
TB: Paulo Coelho: Alkymisten