Ben Smith
Thomas Rode

Stina Troest

Puori Møder Stina Troest

Puori: Hvordan holder du dig sund? Og hvad betyder sundhed for dig? 
Stina Troest: Jeg prøver at have balance i min hverdag. Dermed prøver jeg også så vidt muligt at spise sundt og varieret. Så dyrker jeg en masse motion samtidig. Sundhed for mig er også, hvordan jeg har det psykisk, og hvordan jeg fungerer til dagligt. 

P: Hvordan holder du dig selv i form?
ST: Jeg holder mig selv i form ved at træne kontinuerligt, spise sundt og varieret. 

P: Hvordan får du træning ind i en travl hverdag? 
ST: En stor del af min hverdag består af træning. Det er en del af mig. Det er godt og vigtig med planlægning. Jeg laver rigtig tit planer og prøver at strukturere mine dage så godt som muligt. Jeg laver tit ugeplaner og har træningsprogram uge for uge. 

P: Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?
ST: Sund livsstil er ikke noget, der kommer fra den ene dag til den anden. Det en en længere varig proces som kræver både planlægning, balance og rygrad. Det kan til tider kræve at man må sige nej til en masse arrangementer som fødselsdage, familiemiddage, jule- og påskefrokoster, men også at sige nej til at drikke alkohol og feste, at spise slik hver fredag eller til dessert og usunde ting. Jeg har både hård kostplan og træning, der skal følges. Det betyder dog ikke, at jeg slet ikke kan deltage ved arrangementer eller spise en is en gang imellem. 

P: Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
ST: Med kosttilskud er man sikret de rigtig vitaminer og mineraler på en let og hurtig måde. Jeg supplerer sund kost med produkter fra Puori, så jeg er sikker på, at jeg får det jeg skal. Hvis der er en uge, hvor jeg ikke har fået fisk, er det dejligt at supplere med Puori Omega-3. 

P: Hvad betyder ’rene’ produkter for dig? 
ST: Som elite atlet er det altafgørende, at man kan stole på, at ens kosttilskud er rent. Jeg bliver regelmæssigt testet af antidoping, og det ville være en skandale at blive testet positiv pga et urent produkt. 

P: Er ’rene’ produkter vigtige for dig når det kommer til kosttilskud? Hvis ja, hvorfor?
ST: Jeg tror, at jo renere produktet er, jo bedre er selve produktet for dig og gavner dig bedre. 

Jeg er i konstant arbejde for at blive en bedre atlet, til enhver tid er der noget at arbejde på for at blive lidt bedre. Jeg er stolt af at være en del af et firma, der gør det samme, altid i en udvikling, en udvikling for at blive bedre. 

Ligesom med alt andet jeg spiser og drikker i løbet af dagen, er det vigtigt for mig at vide, hvad det indeholder. Jeg prøver så vidt muligt at indetage så rent som muligt.

P: Hvordan stødte du første gang på Puori? 
ST: Jeg blev kontaktet af Puori på mail:) Dengang hed det Pure Pharma. Jeg læste om firmaet og deres produkter og var ikke i tvivl om, at deres produkter var nogle af de bedste på markedet.

P: Hvilke er dine favoritprodukter fra Puori? Og hvorfor?
ST: Deres C-vitaminer er nemme at tage og smager fantastisk. Jeg er også vild med P3 pakken, da det er en kombination af magnesium, omega 3 og D vitamin, den indeholder lidt af hvert. Produktet er lille og nemt at have mig sig.

P: Hvordan skaber du balancer i dit liv? 
ST: Planlægning i forhold til at leve sundt, træne, studere, se familie og venner. Sørger for varieret og sund kost suppleret med de rigtige kosttilskud.