Philip Thun Bisgaard
Søren Hald

Rune Raahauge

Puori Møder Rune Raahauge

Puori: Hvordan holder du dig sund? Og hvad betyder sundhed for dig?
Rune Raahauge: For mig er sundhed både en fysisk og mental ting. Det betyder at det jeg spiser, er sundt og holder mig aktiv hver eneste dag. Samtidig prøver jeg også at arbejde med mit mindset, jeg vælger at være glad og se positivt på livet.

P: Hvordan holder du dig selv i form?
RR: Jeg træner 5 gange om ugen, hvor det allervigtigste er at jeg skal have det sjovt. Det betyder jeg laver ting jeg godt kan lide, crossfit, styrketræning, kondition og mobility.
 
P: Hvordan får du træning ind i en travl hverdag?
RR: Jeg er familiefar og derfor handler det om at finde gode løsninger til hvordan jeg både kan få passet min træning og samtidig også har tid til at være en god og nærværende far. Og ærligt så har jeg måtte acceptere at det i nogle perioder handler om, bare at gøre noget. Måske det ikke er det allerbedste, men så får jeg gjort det næstebedste der kan lade sig gøre.
 
P: Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?
RR: Nok søvn! :-) I den perfekte verden sover jeg 8-9 timer hver dag, men det sker bare ikke lige nu med små børn og det tror jeg helt sikkert er min største udfordring. Men jeg ved også at det bliver bedre stille og roligt, så det glæder jeg mig til.
 
P: Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
RR: Jeg ved det har stor betydning for min dagligdag, det er ikke altid jeg har tid til frokostpause når sulten meler sig og så er en proteinshake guld værd. Og så holder jeg en god balance dagligt ved at bruge P3 essentials.
 
P: Hvad betyder rene produkter for dig?
RR: Det har altid været vigtigt for mig hvad jeg fylder i min krop, at jeg ved det er gode og rene produkter. Men det er endnu vigtigere nu hvor jeg er far og gerne vil holde mig sund og rask hele livet. Så jeg kan være den bedste udgave af mig selv også når jeg en dag bliver bedstefar.
 
P: Hvorfor synes du at rene produkter er vigtige når det kommer til kosttilskud?
RR: Det er vigtigt fordi folk som vælger at bruge produkter, gør det for at optimere deres sundhed og så duer det bare ikke at man får noget som ikke er rent eller ikke er optimalt. Man skal vide hvad man får og at det er kvalitet, ellers giver det ikke mening i min verden.
 
P: Hvordan stødte du første gang på Puori?
RR: Jeg har siden jeg startede med at dyrke crossfit, for rigtig mange år siden, da det var den nye træningsform, fuldt Puori. Fra det var et lille firma som var på vej frem, med en profil som talte lige ind i den måde jeg synes kosttilskud skulle være på.
 
P: Hvilke er dine favorit produkter fra Puori? Og hvorfor?
Helt klart P3 essentials, fordi det indholder det jeg har brug for, det er nemt og en virkelig god måde at holde vanen ved dagligt at huske dem.
 
P: Hvordan skaber du balancer i dit liv?
Jeg prøver hver dag både at huske at gøre noget godt for mig selv og være noget for andre. Det gælder både min træning og kost, men i lige så stor grad i de relationer jeg har med de mennesker jeg omgås dagligt.
 
P: Hvad ved de fleste mennesker ikke om dig?
Jeg har engang gået til spejder 😊
 
P: Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvad ville de så være?
Glad, nærværende, empatisk
 
P: Hvilken bog ville du anbefale alle at læse?
DU ER HVAD DU TÆNKER af Carol Dweck