Malene Meyer
Rune Raahauge

Philip Thun Bisgaard

Puori Møder Phillip Bisgaard

Puori: Hvordan holder du dig sund? Og hvad betyder sundhed for dig?
Phillip Bisgaard: Sundhed er en ting, der i stigende grad har fået en større og større betydning over årene. Før i tiden var kost ikke højt på prioriteringslisten, men efter at have leget en del med både mængden og ikke mindst kvaliteten af det jeg stopper indenbords, kan jeg mærke kæmpe forbedringer.

P: Hvordan holder du dig selv i form?
PB: Jeg træner til dagligt Crossfit og bruger det som træning.

P: Hvordan får du træning ind i en travl hverdag?
PB: 
I større omfang nu, hvor mine prioriteter har ændret sig en del, er jeg nød til at træne lidt mere eftertænksomt. Jeg har ikke længere 2 x træningspas om dagen og der skal vælges og vrages en del for at få det hele passet ind i det store program. Den mest givende ændring jeg har lavet er 1) at kende mit program inden jeg går ned og træner og 2) at når jeg er der, så er det fokuseret træning så tiden ikke går med at falde i staver!

P: Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?PB: Hovedsageligt penge i mit tilfælde. I de fleste tilfælde kunne man godt tænke sig at skifte skrabeæggene ud med fritgående, og tage de ting som man ved ville være med til at skabe en forskel. 

P: Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
PB: 
Jeg tager ikke meget kosttilskud og det jeg tager er jeg super kræsen omkring. Puori har heldigvis en intention om at skabe et så rent produkt som muligt, hvilket jeg sætter stor pris på. 

P: Hvad betyder rene produkter for dig?
PB: Når man er elite atlet man man ikke bruge second hand produkter da der altid vil være en risiko for urene produkter. Dette er jeg ikke bekymret for ved Puori. 

P: Hvorfor synes du at rene produkter er vigtige når det kommer til kosttilskud?
PB: 
Jeg har mine prioriteter i orden og prøver ikke at klemme unødvendig fyld ind i mit liv. Det betyder så også jeg har afgrænset mit liv til 4-5 store ting, men som jeg kan stå inde for og holder af. 

P: Hvordan stødte du første gang på Puori?
PB: Da det i sin unge dage hed purepharma

P: Hvilke er dine favorit produkter fra Puori? Og hvorfor?
PB: 
Puori P3 Health essentials er genial. En pose af alt det gode som du nødvendigvis ikke får nok af. I Danmark er det specielt gældende for D-vitamin i de mange kolde måneder, hvor solen ikke har mange timer på himlen.