Thor Bülow
Philip Thun Bisgaard

Malene Meyer

Puori Møder Malene Meyer

Puori: Hvad betyder sundhed for dig? Og hvordan holder du dig sund?
Malene Meyer: 
Sundhed for mig er mange ting. Jeg føler mig sund, når jeg løber en tur, får sved på panden eller har ømme muskler efter en træning. Men jeg er også sund, når jeg tager en hviledag på sofaen, læser i bøger eller ser en god serie. Sundhed for mig er også at spise masser af frugt og grønt, så jeg får de næringsstoffer min krop har behov for. Men jeg spiser også rigeligt med chokolade, det gør mig sund i sindet. Dér hvor jeg føler mig mest sund er, når jeg smiler og griner, helt nede fra maven. Glæde giver mig energi og motivation til alt jeg gør. Den følelse får jeg sammen med mine veninder, min familie, min kæreste, fra alle mine tætteste. Det er en kombination af psyken og fysikken, der skal være i balance hos mig.

P: Hvordan holder du dig selv i form?
MM:Jeg træner hver dag, primært løb. Derudover cykler og styrketræner jeg. Jeg følger et program fra en træner for at optimere min form og forebygge skader. Derudover har jeg fokus på min kost, der spiller en vigtig rolle for min energi og restitution.

P:Hvordan får du træning ind i en travl hverdag?
MM:Hvis jeg har en lang og travl dag, står jeg enten tidligt op om morgenen og får løbet min tur. Så er det på med pandelampen og det varme tøj. Det er også som regel om morgenen min motivation er størst, for der er jeg veludhvilet og for det meste mest frisk. Nogen gange bruger jeg cyklen eller løbet som transport til og fra skole/arbejde og på den måde få det gjort.

P: Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?
MM: Den største udfordring for mig er, hvis jeg kommer til at tænke for meget over alt jeg gør. Spiser jeg efter planen, var min løbetur nu god nok, skulle jeg træne mere osv. Jeg er ikke en elitesportsudøver, men jeg vil gerne rykke mig så langt som det er muligt for min krop. Hvis jeg sætter begrænsninger for mig selv, hvor det har en tendens til at blive fanatisk, kan det have betydning for sociale arrangementer og mit generelle velvære.

P: Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
MM: Jeg tager kosttilskud hver eneste dag. Det er noget, jeg ikke kan undvære, da de er med til at få min krop til at spille. Jeg kan mærke en effekt over tid, hvis jeg ikke tager magnesium, D-vitamin og fiskeolie. Det er ikke noget, jeg tænker over længere, da de er blevet en del af mine daglige rutiner.

P: Hvad betyder ’rene’ produkter for dig?
MM: Rene produkter betyder enormt meget for mig. Min krop skal ikke fyldes med unødvendige stoffer eller kemikalier. Jeg vil gerne leve så længe som muligt, føle mig frisk og kunne bruge min krop optimalt. 

P: Hvad betyder det for dig, om dine kosttilskud er rene?
MM: Det betyder netop jeg ikke skal gå og være nervøs for, om det jeg nu putter i min krop potentielt kunne gøre mere skade en gavn. 


P: Hvordan skaber du balance i dit liv?
MM: På nuværende tidspunkt synes jeg det er svært. Jeg er startet nyt studie, nyt job og igang med flytning. For at være bund ærlig, er det mega hårdt. Jeg prøver at få skabt et overblik og struktur på mine dage. Planlægning er enormt vigtig for at nå alle de ting, jeg gerne vil. Men min største prioritet er min familie, og det vil jeg aldrig gå på kompromis med. Jeg vælger gerne en træning fra for at tilbringe tid med dem. Alt handler om prioriteringer og finde ud af, hvad der virkelig betyder noget. 

P: Hvordan stødte du første gang på Puori?
MM: Jeg stødte første gang på Puori i et CrossFit center, hvor de stod på en hylde. Jeg havde aldrig set det før, og da jeg kom hjem måtte jeg google mig til produkterne. Der fandt jeg hurtigt ud af, at Puori havde fået gode anmeldelser. Lige siden har det stået på min egen hylde. 

P: 
Hvilke er dine favoritprodukter fra Puori? Og hvorfor?
MM: Magnesium, fiskeolie og D-vitamin er mine klare favoritter! Magnesium hjælper mig med at få en god søvn og få benene klar igen til dagen efter. Fiskeolien er god for mine led, og jeg føler mig mindre stiv ved at tage det. D-vitamin er fuldstændig essentielt, da vi bor i et land, hvor sol er begrænset. Det er alt sammen med til at hjælpe mig med at restituere ordentlig, have en funktionel krop og et godt immunforsvar. 

P: Hvad ved de fleste mennesker ikke om dig?
MM: Der er ikke mange der ved, at jeg er uddannet dyrepasser med speciale i heste - og jeg er slet ikke en hestepige som sådan. Jeg kan godt lide at arbejde med dyr og have et arbejde, hvor jeg er fysisk aktiv. 

P: Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvad ville de så være?
MM: Energisk, omsorgsfuld, nysgerrig

P: Hvilken bog ville du anbefale alle at læse?
MM: I ÉT LIV, ÉN TID, ÉT MENNESKE af Morten Albæk.