Louise Bruun

Joanna Scharlett

Puori Møder Joanna Scharlett

Puori: Hvad betyder sundhed for dig? Og hvordan holder du dig sund?
Joanna Scharlett: At være i fuld balance - krop, sind og kost. Sund kost, motion og restitution. For mig handler sundhed om balance i mellem det fysiske og mentale, samt optimal søvn, kost og vitaminer.

P: Hvordan holder du dig selv i form?
J: Jeg elsker at løbe som min primære motion og tilpasser min styrketræning så jeg bliver en bedre løber. 


P: Hvordan får du træning ind i en travl hverdag?
J: Det er en integreret del af mig som menneske, jeg fungerer ikke uden min motion, heldigvis er de fleste i min omgangskreds altid friske på en løbetur eller noget træning, på den måde passer jeg også det sociale.


P: Hvad synes du er den største udfordring ift. at opnå en sund livsstil?
J: Det har uden tvivl været at integrere min livsstil ind i de uger min kæreste har børn, det er en proces der tager lidt tid, men det kommer stille og roligt.

P: Hvad betyder kosttilskud for dig i din dagligdag?
J: Jeg kan tydeligt mærke på mine led hvis jeg har glemt at smøre dem med olie og min restitution og mave fungerer bedre, så det er fundamentalt for min krop. 

P:
 Hvad betyder ’rene’ produkter for dig?
J: Jeg vil gerne passe på mig selv og miljøet, så jeg forventer med rene produkter at de ikke er tilsat noget der er dårligt for mig eller for miljøet. 

P:
 Hvad betyder det for dig, om dine kosttilskud er rene?
J: Jeg har gluten, laktose og havre intolerance, samt krydsallergier fra min høfeber samt allergisk overfor jordbær, så jeg er generelt meget påpasselig med hvad jeg indtager både når det gælder kosttilskud, men også når det gælder mad og drikke, så det er naturligt for mig at mine kosttilskud er rene. 

P:
 Hvordan skaber du balance i dit liv?
J: Det lyder så søgt, men jeg er god til at lytte til hvad min krop har behov for og det tror jeg er vigtigt for at få skabt den rette balance imellem ens fysiske velbefindende og det mentale. Jeg får overskud af at løbe en tur selvom jeg er træt og bliver i dårligt humør hvis jeg springer over pga. regnvejr. Men hvis jeg en dag vågner med ondt i kroppen og en snot næse, så restituerer jeg ved at fylde mig med gode økologiske grøntsager og kosttilskud. Jeg får balancen i min hverdag ved at lytte og mærke mig selvom mine behov.

P:
 Hvordan stødte du første gang på Puori?
J: Det var faktisk gennem Crossfit, jeg er uddannet Level 1 hos Crossfit.com og der var mange af mine Crossfit helte der sværgede til det der dengang hed PurePharma. Vi har siden første Europe Games fulgt hinanden igennem tykt og tyndt - de er med mig også på mine rejser og er blevet en indgroet vane.

P:
 Hvilke er dine favoritprodukter fra Puori? Og hvorfor?
J: Mine favoritprodukter er D-vitaminen og Magnesium. I Danmark er det lidt begrænset med naturlig D-vitamin og med min anden etniske baggrund så er det nødvendigt for mig at tage det hele året. Det påvirker mit humør hvis jeg glemmer det, særligt om vinteren. Jeg træner 5x om ugen og har jævnligt undervisning som instruktør, derfor er Magnesium altafgørende for at jeg restituerer hurtigt.  
 
P: Hvad ved de fleste mennesker ikke om dig?
J: At jeg var en tyndfed ryger der hverken kunne løbe hurtigt eller løfte tungt

P: Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvad ville de så være?
J: Viljestærk, energisk og positiv 

P: Hvilken bog ville du anbefale alle at læse?
J: Mandelas way by Richard Stengel